Sådan indretter du dit kontor på budget

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man indretter sit kontor på budget. Ofte er det nemlig sådan, at der skal købes nyt inventar og møbler, og det kan hurtigt blive dyrt. Derfor har får du her en række tips til, hvordan du kan indrette dit kontor på budget.

Erstat det klassiske skrivebord med et billigt plankebord

Et af de vigtigste møbler i kontor er nok skrivebordet. Og selvom det er en af de vigtigste møbler, så behøver det ikke at være dyrt. Du kan faktisk finde mange billige borde på nettet. Et skrivebord behøver ikke være ensbetydende med et elektronisk bord med masser af funktioner. Du kan sagtens finde et billigt bord, der passer perfekt til dit kontor. Du kan eksempelvis gå efter et billigt plankebord, som er unikt og enkelt. På den måde giver du kontoret i twist med et bord, der skiller sig ud fra normalen.

Køb brugte kontormøbler på auktioner eller i genbrugsbutikker

Når man skal have nye kontormøbler, kan det være en god idé at kigge på auktioner eller i genbrugsbutikker. På auktioner kan man ofte finde gode tilbud på brugte kontormøbler, og man kan også ofte finde møbler, der er i god stand. På den måde kan du få mere for pengene, og ofte vil du også ende op med nogle møbler, som man ikke kan se hos alle andre. 

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man ikke altid kan finde det, man leder efter på auktioner eller i genbrugsbutikker. Hvis man har specifikke ønsker til møblerne, kan det derfor være en god idé at kigge på andre steder også.

Print billeder ud til at sætte et personligt præg på indretningen af dit kontor

Når det kommer til vægpynten på kontoret, er det ikke et must at investere i dyrt kunst eller dyre plakater. I stedet kan du selv printe billeder ud og sætte et personligt præg på indretningen. Det kan være billeder af dine rejser, familie eller noget helt tredje. En anden fordel ved at printe billeder ud selv er, at du har mulighed for at justere størrelsen, så de passer perfekt til de ledige pladser på væggene. Du kan også finde mange gratis motiver online, som du kan downloade og udskrive.

Det er nemt at føle sig overvældet, når man skal indrette sit kontor. Der er så mange muligheder og ting, man kan gøre. Men det behøver ikke at være dyrt eller svært. Her fik du i hvert fald en række budgetvenlige tips til, hvordan du kan indrette et funktionelt og flot kontor.