Sådan indretter du teenagerværelset

Er din søn eller datter kommet i den alder, at børneværelset er blevet pinligt og barnligt? Det sker for de fleste, at værelset bliver kedeligt og skal have en makeover, når teenagealderen begynder at presse på. Og det skal der selvfølgelig også være plads til.

Er du blevet overtalt til, at der skal laves om på dit barns værelset? Så får både du og dit barn brug for denne guide.

Start i det store

Måske er tiden kommet til, der skal males vægge. Trænger væggene til en gang maling, så kan I lige så godt gøre det nu, hvor der alligevel skal laves om derinde. Find ud af sammen, om der skal males i en anden farve end hvid på en af væggene, eller om det kunne være hyggeligt med et mønstret tapet i et af hjørnerne. Disse ting skal I starte med at finde ud af, så I kan være klar til at stille møbler derind.

Hvad skal skiftes ud?

Det er nok ikke alle møbler, der skal skiftes ud med nogle nye. Det kan nemlig godt gå hen at blive en dyr omgang. Derfor bør I starte med at finde ud af, om der er nogle møbler, der er NØDT til at blive skiftet ud. Det kan være, dit barn er vokset så meget, at sengen er for lille. Af den grund, bør I lede efter en ny, eksempelvis en ny sovesofa, som er meget populær nu om dage.

Bagefter bør I overveje, om der mangler nogle ting. Kommer der flere og flere lektier, så kan det være, I skal købe er skrivebord og en ordentlig skrivebordsstol.

Vær kreative

Det er ikke sikkert, at reolen skal skiftes ud, hvis den blot er blevet kedelig at se på. Giv den en gang maling i en flot farve, og den vil føles så god som ny.