Sådan kan du få en dybere forståelse for dit kæledyr

Vi vil gerne have en dybere forståelse for vores kæledyr, men det er ikke altid, vi ved, hvordan det kan lade sig gøre. Det er blandt andet derfor, at du bør overveje telepati målrettet dit dyr, som er noget, du kan få hjælp til. Med over 15 års erfaring kan du her læse om en professionel dyretelepatør, som har hjulpet mange med at få en bedre forståelse for deres kæledyrs følelser og tanker.

En stærkere forbindelse ved hjælp af dyretelepatør

Mange føler sig tæt med det kæledyr, de har derhjemme. Men selvom vi bruger god tid på at lege, nusse og gå ture med vores hunde, så har vi ikke nødvendigvis en forståelse for deres sind, krop og ånd. Men du kan altså sagtens få en dybere forbindelse til vores bedste ven. Det kan du ved at overveje telepati med dyr. En dyretelepatør er en, som kan hjælpe med at få en bedre forståelse for, hvorfor dit dyr – måske i dette tilfælde din hund – gør, som det gør. Her kigges der blandt andet på adfærd, tanker og følelser hos dyret. Det er noget, som Berit Højgaard kan hjælpe med, idet hun er professionel dyretelepatør med speciale i hunde. Hun har løbende siden 2005 uddannet sig indenfor hunde, og har derfor en bred viden og stor forståelse for, hvordan man får bedre kontakt og forståelse for sin hund. Det kan hjælpe med eventuelle adfærdsvanskeligheder eller blot til at få forståelse for, hvordan din hund egentlig har det. Det kan være en stor hjælp ift. eventuelle ubalancer hos hunden.

Få kontakt til dit afdøde kæledyr

De fleste af os har prøvet at miste et kæledyr, og det kan være svært at bearbejde. Vi bruger meget tid med især vores hunde, og derfor kan det føles tomt og uoverskueligt pludselig at skulle undvære den. Mange har svært ved at komme over den sorg, som dét at miste et kæledyr kan medbringe. For nogle kan det tilmed føles som om, savnet aldrig går væk. Derfor kan du overveje en dyretelepatør, som kan give dig svar på nogle af de spørgsmål, som du måske har gået med. Hvis det var en pludselig død eller blot har været svært at forholde sig til, så kan dét at komme i kontakt med dyret være med til at lindre sorgen og gøre det nemmere at komme videre.