Sådan holder du på varmen i kolonihavehuset

Der er mange fordele ved at have et kolonihavehus. Det er for eksempel rigtig rart og befriende at besøge det, når man har nogle fridage. Dog er vejret ikke altid det bedste, mens man besøger kolonihavehuset. Derfor er det vigtigt, at man ved, hvordan man kan holde på varmen derinde.

Dette får du et par gode tips til i denne tekst.

Anskaf en gasovn

Hvis du ikke har en varmeløsning, som lader dig opvarme kolonihavehuset hele tiden, så er det meget forståeligt. Det kan nemlig ikke betale sig, hvis du alligevel ikke bruger kolonihavehuset så tit, og det ikke er så ofte, at der overhovedet er brug for at opvarme det.

Derfor kan du kigge på gas- og petroleumsovne her. Disse er nemlig oplagte at bruge, hvis du ønsker at opvarme kolonihavehuset en gang imellem. Så kan du bare tænde for ovnen, når der er behov for det.

Disse ovne kan også være meget hyggelige at bruge. Hvis du er i kolonihavehuset med familien eller vennerne, så kan I samles omkring det og få varmet jer godt op. Det er derfor også vigtigt, at du finder en god lokation til din gasovn i kolonihavehuset.

Få isoleret kolonihavehuset

Du kan også lige finde ud af, om dit kolonihavehus overhovedet er godt isoleret. Det kan nemlig også påvirke temperaturen inde i huset. Hvis der for eksempel kommer luft ind af nogle vinduer, så kan det være svært at holde varmen inde i kolonihavehuset. Hvis dette er tilfældet, så kan du sørge for få det fikset.

Hav et godt lager af tæpper og tykke sokker

Du kan også helt lavpraktisk sørge for at have en masse tæpper og tykke sokker til rådighed i kolonihavehuset. Disse kan supplere gasovnen, og dermed kan du sørge for, at du er helt varm inde i dit kolonihavehus, når vejrudsigten byder på koldt vejr i Danmark.