Sådan pifter du dit outfit op i efteråret

Synes du, at det kan være svært at sammensætte et spændende outfit i efteråret? Og har du svært ved at gøre dit look mere interessant end bare et par bukser og en bluse? Så får du her nogle tips til, hvordan du pifter dit outfit op.

Find en smart efterårsjakke

Du tænker måske ikke over det, når du står derhjemme og sammensætter et outfit, men faktisk er dit valg af jakke også en stor del af dit look. Du har nemlig ofte jakke på, når du går udenfor i efteråret. Derfor er det også værd at lede efter en god og smart efterjakke, der passer til resten af din garderobe.

En fed jakke kan gøre rigtig meget for et outfit. Det behøver ikke bare at være noget, der holder dig varm.

Efterårsjakker kommer i mange forskellige farver, længder og typer, så derfor er det bare at gå på jagt.

Tilføj accessories til dit outfit

Accessories gør ethvert outfit mere spændende og gennemført at kigge på. Det er ligegyldigt sæson og anledning.

Du kan finde masser af seje tasker, halstørklæder, huer, bælter m.m., som kan gøre det nemmere for dig at sammensætte et smart outfit.

Et ellers kedeligt look bliver hurtigt meget mere spændende, hvis du tilføjer et par accessories. Desuden er der mange accessories, der ovenikøbet også er praktiske i efteråret. F.eks. er det nogle dage rart med en hue, et par handsker el.lign.

Vær smart og praktisk med flere lag

Det er også en rigtig god idé at køre flere lag i dit outfit. Det gør det ikke bare mere spændende at se på. Det er også praktisk, fordi du altid kan tage et lag af eller på. Du kan f.eks. tage en lang t-shirt under en striktrøje for et mere gennemført look. Eller smide en cardigan ud over en bluse.