Sass & Belle er en lille uafhængig gavebutik, som blev etableret i 1996 af Richard Stone

Sass & Belle er en lille uafhængig gavebutik, som blev etableret i 1996 af Richard Stone. Sass & Belle sælger en række forskellige gaveartikler, herunder jongleringsbolde, som Stone har bragt med hjem fra Indien. Sass & Belle er vokset gennem årene og producerer nu mange af sine varer internt. I 2009 fik Sass & Belle sit feminine varemærke, der passer til varerne. Sass & Belle er opkaldt efter Richards to døtre. Sass & Belle tilbyder en række fine artikler til køb. Besøg hjemmesiden i dag og se det store udvalg af Sass & balle til kanon skarpe priser.

Det er vigtigt at have en vandflaske med for at holde dit barn hydreret i løbet af dagen

Det er vigtigt at have en vandflaske med for at holde dit barn hydreret i løbet af dagen. Fra Sass & Belle har de nogle skønne varianter med indbyggede sugerør og søde panda-, katte- og dinosaurmotiver. Når dit barn er gammel nok til at gå hjem fra skole, kan det være meget praktisk at sætte en nøglering på deres rygsæk eller skoletaske. På den måde vil de altid have deres nøgler med sig. De har nogle søde nøgleringe med is- og enhjørningemotiver, som dit barn helt sikkert vil elske. Til skolen har du også brug for nogle praktiske ting som penalhuse og madkasser. Deres udvalg omfatter et penalhus med et panda-design, en blyant med en enhjørning Topper, og en hvid madkasse med et skyprint. Disse søde og hyggelige ting vil være med til at gøre dit barns skoleoplevelse sjovere.

Leder du efter et godt kuffertsæt eller en paraply til dine børn

Leder du efter et godt kuffertsæt eller en paraply til dine børn? Kig ikke længere end til Sass & Belle. De har et bredt udvalg af søde og trendy muligheder at vælge imellem, som er perfekte til enten opbevaring derhjemme eller til at tage med på farten. Desuden er deres paraplyer perfekte til selv de mest regnfulde dage! Tjek deres udvalg i dag og find den perfekte til dine små. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid besøge hjemmesiden og skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil du indenfor kort tid give dig et fyldigt svar.