SharePoint QMS system

Microsoft er en alsidig virksomhed, som tilbyder en lang række services, applikationer, systemer og softwareprogrammer. Et af deres systemer er deres SharePoint QMS system. Et SharePoint QMS system er, groft sagt, et system, som er beregnet til at holde styr på jeres kvalitetsstyring, hvilket omfatter bl.a. ISO-standarder, dokumentstyring og kvalitetskrav. QMS står nemlig får ”Quality Management System”, hvilket oversættes til f.eks. ”kvalitetsstyringssystem” på dansk.

Hvad enten I vælger at få et SharePoint QMS system, som kører i skyen eller på jeres egen server, er helt op til jer. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Ved at tilgå QMS systemet i skyen, er alle data altid opdaterede og tilgængelige for alle, der har login til jeres sky. Og hvis jeres SharePoint QMS system kører lokalt på jeres egen server, er der den risiko, at alle data vil gå tabt, hvis der skulle opstå brand, eller hvis serveren får nedbrud.

Dog er alle informationer, som ligger i skyen, også sårbare overfor disse ting, da skyen består i, at det ligger eksternt på en anden server. For at helgardere jer, kan I derfor vælge f.eks. at bruge skyen, når I arbejder, og så sørge for at lave backup af jeres data og filer på enten en intern eller en ekstern ekstra server eller måske begge dele.

Som udgangspunkt er SharePoint et cloudbaseret system, og dermed er deres QMS system også cloudbaseret. Cloudløsningen siges dog at være meget pålidelig, da al data ligger på Microsofts servere, og de har også en rigtig høj sikkerhed. Ved at bruge en cloudbaseret løsning kræver det blot, at I har adgang til internettet og bruger en kompatibel browser.

SharePoint er et rigtig godt og alsidigt værktøj, og I kan få en masse forskellige integrationer til systemet. Der er også flere forskellige applikationer og systemer, som kan kombineres med SharePoint, så I dermed får et SharePoint QMS system. Som standard ligger der nogle complianceværktøjer i Microsoft 365, og dem kan I få glæde af i SharePoint QMS systemet.

Hvorfor skal I vælge at samarbejde med os?

Det korte svar er, at I bør vælge at samarbejde med os om et SharePoint QMS system, da vi er specialister inden for Microsoft 365 og dermed også SharePoint. Vi har mulighed for at skræddersy en løsning til jeres virksomhed, som er den mest optimale for jer. SharePoint QMS systemer kan fås i forskellige typer, prisklasser og brugerflader.

Vi hjælper jer med at vælge det QMS system, som er bedst til jeres virksomhed, og vi hjælper jer også i gang med jeres nye system. Vi står til rådighed under hele forløbet, og vi sørger for at følge både jer og projektet godt i mål. Dermed kan I være trygge ved at blive fulgt hele vejen, og vi hjælper gerne ved at svare på spørgsmål og yde support på konkrete udfordringer, når I og jeres kolleger skal lære det nye system at kende. Uanset hvilken løsning, I vælger, får I et brugervenligt QMS system, som er let at komme i gang med.