Skab en personlig tøjstil med Rabens Saloner

Hvis man skal beskrive Rabens Saloner vil man bruge ordene ” Luksuriøse boheme med et strejf af Asien”. Brandet henvender sig primært til kvinde, som ønsker og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Tøjet har et design, som er meget flagrende og flippet på en unik og eksklusiv måde. I udvalget finder du alt fra gulvlange kjoler, der har en batikprints, til lette skjorte og en masse bløde striktrøjer. De opdatere hele tiden deres sortiment med nye kollektioner, så der hele tiden er noget nyt at vælge i mellem. Med Tøj fra Rabens Saloner får du tøj, som vil få folk til at stoppe op og lige kigge en ekstra gang. Hop derfor ind på siden og tag et kig i det store udvalg af Rabens Saloner og skil dig ud fra mængden.

Rabens Saloner – Det hele startede med en kjole

Da Rabens Saloner blev grundlagt tilbage i 2007, var det med stor fokus på kjoler. De gulvlange kjoler, som har en meget afslappende silhuet, pyntet med smukke prints er stadigvæk en stor bærende del af deres sortiment og kollektioner. Det formelle kombineret med det mere afslappende gør at kjolerne kan bruges til flere forskellige begivenheder. Det er nemlig muligt at finde en kjole, som både er mulig at tage på, hvis du er inviteret til bryllup eller skal ud og spise brunch med nogle veninder. Der er dog siden kommet meget mere end bare kjoler ind i kollektionerne og virksomheden er i dag også meget kendt for deres skjorter, strik, kimonoer og meget mere. Rabens Saloner har stadig nøgleordene; Boheme, personlig stil og afslappet luksus.

Rabens Saloner – Et strejf af Østen

Rabens Saloner er et af de brands, som skiller sig mest ud fra mængden. De unikke styles taler deres eget sprog og den asiatiske inspiration giver en helt speciel stemning og look, som er svært at finde hos andre brands. Med denne form for tøj er det virkelig en unik mulighed for at lade ens stil komme til udtryk med tøj. Om det er en buksedragt, en kimono eller en kjole så finder ud med sikkerhed et look som udstråler kreativitet, som er skabt af de bedste materialer. Shop derfor en unik stil hos Rabens Saloner.