Sparetips til dig, der skal på ferie

En god ferie er ikke altid helt billig. Der kan både være mange udgifter, inden man overhovedet drager afsted, og så kan der naturligvis også være en del at betale til, når man så er fremme og vil opleve noget. Derfor kan det være en god idé at se på, hvor du så kan spare, når du er afsted på ferie. For det er måske muligt for dig at spare lidt penge flere steder, mens du er væk. Så kan du nyde din ferie med lidt færre bekymringer.

Sluk for strømmen derhjemme

Det er måske åbenlyst, men mange overser det alligevel. For måske er det ikke alle, der egentlig kan svare på spørgsmålet: ”hvad koster en kwh?” I sig selv er det heller ikke alverden, men det kan nemt løbe op over tid. Derfor skal du nødigt betale for mere strøm, end du faktisk bruger.

Når du tager på ferie, så sørg for at slukke for så mange elektriske apparater, som muligt. Faktisk er det endnu bedre at tage dem ud af stikket og slukke på kontakten. På den måde går der ikke unødigt strøm til dine apparater, som kan koste dig dyrt.

Lav dine egen mad

Noget af det, der virkelig kan tære på ferieøkonomien, er at spise ude. For selvom det mange steder er betydeligt billigere end herhjemme, så kan det alligevel let løbe op.

Hvis du derfor ikke vil bruge hele din ferieopsparing på blot at brødføde dig selv og familien, så kan du vælge at lave din egen mad. Netop derfor kan det også nogle gange betale sig at gå efter en ferielejlighed med eget køkken.

Du behøver heller ikke fuldstændigt at gå glip af den spændende mad på ferien. Du kan bare nøjes med at spise enkelte måltider ude og så spare ved at spise hjemmefra eller lave madpakker det meste af tiden.