Største udvalg i Pikeur ridebukser – Finder du her!

Skal du også se det største udvalg i Pikeur ridebukser ?

Så kom forbi DK´s største forhandler af Pikeur ridebukser som er Gymnastik og Ridesport i Esbjerg. 

Vi plejer at sige. At der altid er minimum 500 par ridebukser fra Pikeur på lager. Men det var i gamle dage, i dag har vi mange flere klar til dig og naturligvis altid de nyeste modeller og nyeste farver. 

Lige nu er de mest populære Pikeur ridebukser nok fra modellen Pikeur Candela og lige præcis denne model er naturligvis noget du finder i massevis hos Gymnastik og Ridesport.

Sådan finder du den helt rigtige størrelse i et par Pikeur ridebukser

Hvor mange er ikke klar over hvordan man finder den helt rigtige størrelse i et par sprit nye ridebukser fra Pikeur. Men det ved vi hos Gymogrid.  Vi har faktisk lavet en hel guide til Hvordan finder du den rigtige størrelse i et par Pikeur ridebukser.  Tjek den i dag og blive klogere. 

 

Stabilitet og høj kvalitet det er hvad du får når du vælger Pikeur.

De er ikke Altid de hurtigste med nye og fancy modeller. Men til gengæld holder de modeller der bliver lanceret fra Pikeur.

 

Hvad skal du vælge Pikeur ridebukser med grip eller Pikeur ridebukser med skind ?

Ja det kan faktisk være svært fordi grip er naturligvis populært. Men der er også ryttere som ikke kan lide ridebukser grip og derfor laver Pikeur også ridebukser med skind, Det gør at du sidder godt fast, men ikke lige så godt som med grip. 

Så til spørgsmålet om du skal vælge Pikeur ridebukser med skind eller grip.

Her må vi nok sige at det er et spørgsmål om temperament. Vi synes du skal prøve begge slags og se hvad der passer bedst til dig,  du vil nok blive overrasket over hvor lækkert det er at ride i et par ordentlig ridebukser med skind.

 

Nu laver det tyske mærke Pikeur  også andet end lækre ridebukser. De laver faktisk også super smart og funktionelle vinterjakker. Når vi siger funktionelle så mener vi at det er vinterjakker der ofte kan holde til at blive brugt både til ridning men også i stalden.  det er en vinterjakke du vil kunne have i mange år. 

 

Din nye stævnejakke skal være fra Pikeur

Står dit næste stævne for døren så skal du prøve en flot Pikeur stævnejakke. 

Her får du god pasform og flot design til en fornuftig pris.