Tre tips til at forbedre sommerhusturen

Det kan være afslappende at tage en tur i sommerhus med familien, men det kan også meget mere end det. Hvis man skal i sommerhus, så kan det derfor være en god idé at forberede sig lidt, så man fra start af har afklaret hvad turens formål er. I dette indlæg vil vi komme ind på 3 tips til at forbedre sommerhusturen, så du får den bedst mulige tur med dem du skal afsted med.

Tag spil med

Det første tip er meget kort og konkret, men vi vil gerne uddybe hvorfor det er en god idé at tage spil med. I mange sommerhuse er der ikke adgang til internettet, eller også er internettet ufattelig dårligt. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage nogle spil med, så man har noget at fordrive tiden med, hvis man trænger til at slappe af.

Det kan være alt fra et spil kort, så man kan spiller hjerterfri til Trivial, hvis man vil vise hvor god man er til paratviden. Det vigtigste er blot, at det er spil, hvor alle kan deltage, hvis de ønsker dette. Det er dog også en god idé at have spil med, hvor man ikke behøver være mere end to. Så er man sikret, at alle ikke skal presses til at deltage.

Tag mad med hjemmefra

Det er meget forskelligt hvordan indkøbsmulighederne er, når det kommer til at handle ind tæt på sommerhusområder. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage mad med hjemmefra. Ved at gøre dette, så slipper man for at betale dyre domme i områdets lokale købmand.

Når du tager mad med hjemmefra, så sørg for at have lagt en madplan eller lignende. Så sikrer du, at maden bliver brugt, og at det ikke ender med du skal smide hele molevitten ud, når du skal hjem igen.

Aftal sovepladser hjemmefra

Når man skal mange afsted, så er det en god idé at aftale sovepladser hjemmefra. Ved at gøre dette, så sikrer man, at der ikke er folk der bliver utilfredse på turen, og også at folk ikke skal slås om det, når man møder op.

For at aftale sovepladserne, så er det nødvendigt at man ved hvor mange soverum der er i sommerhuset. Spørg derfor udlejeren, hvis det ikke er jeres eget sommerhus. Gør gerne dette i god tid, så det ikke bliver i sidste øjeblik, at I skal til at aftale pladserne.