TRX – simpel og effektiv træning

Ønsker du en større muskelmasse? Leder du efter en simpel og effektiv træning? Så bør du forsøge dig med TRX.

Den originale TRX-slynge er udviklet af en amerikansk elitesoldat. Hans ønske var at træne til en kommende mission under et længere ophold på et af den amerikanske flådes skibe. Derfor satte han et bælte fra jiu jitsu sammen med nogle remme fra en faldskærm, og på den måde kunne træningen med egen kropsvægt gå i gang – dette som vi i dag kender som TRX træning. Denne historie fortæller altså, at TRX har træningsudstyr, der er simpelt, effektivt og til at have med sig overalt. Du kan med stor fordel altså skabe dit helt eget hjemmefitness med TRX-træningsudstyr. På den måde løses det grænseoverskridende aspekt ved at gå i fitness, og du kan have fokus på ingen andre end dig selv. Du kan altså få en tryg og effektiv træning derhjemme, og hvem ønsker ikke det?

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt udstyr til TRX.

Prøv træning med TRX udstyr og opnår resultater

Hvis du ønsker at prøve TRX træning, så har du altså mulighed for at træne alt lige fra styrke og smidighed til balance og stabilitet. Det specialdesignede TRX-stroppesystem kan nemlig bruges til en masse forskellige øvelser. Det unikke ved denne træningsform er, at du selv kan tilpasse sværhedsgraden på de forskellige øvelser, således passer de til netop din styrke og fysik. Dette betyder naturligvis også, at alle kan være med til TRX træning uanset styrkeniveau. Mange elsker også denne træningsform, fordi den kan dyrkes derhjemme. Det er nemlig helt ideelt for dem, der enten ikke har tid eller lyst til at gå i fitness. Derudover tilbyder TRX stor fleksibilitet omkring den individuelle træning, hvilket du ikke vil opleve på et hold i fitnesscenteret.

Du finder en masse forskellige træningsprodukter og eksempler på øvelser, således kan du komme rigtigt i gang med denne fantastiske træningsform. TRX har også et bredt udvalg af ekstraudstyr til at oppe din træning. Prøv dig med TRX og se hurtige resultater.