Udstyr dig med ekstraudstyr til BMW’en

Er du så privilegeret, at du har en lækker BMW at farte rundt i, er der garanteret ikke ret meget mht. den, du føler, at du er i underskud af. Du prioriterer måske din bil relativt højt. Dog er der altid en masse ekstraudstyr, som man ikke vidste, at man manglede – men som egentlig er ganske praktisk at besidde.

Hold dig på den sikre side med en førstehjælpstaske

Der findes næsten ikke det bmw-ekstraudstyr, som enhver BMW-ejer ikke vil føle en i hvert fald lille tiltrækning af at købe. Der er selvfølgelig både luksusekstraudstyr til den fornemme og ekstraudstyr, som rent faktisk kan blive en nødvendighed i en ærgerlig nødsituation. Bl.a. er der en førstehjælpstaske, hvis indhold består af to refleksveste, en advarselstrekant og et førstehjælpssæt. Selvom du nødigt vil stå i situationen, er en advarselstrekant uundværlig at have med på køretur. Hvis uheldet var ude, og du står på en tysk motorvej uden en advarselstrekant med en bil komplet ude af drift, mens du ikke har en advarselstrekant at stille op i mørket, kunne en mere fatal ulykke hænde. Det er noget, du nok for alt i verden ønsker at undgå for både din egen og andres skyld. Ved at købe den førstehjælpstaske vil det være en realitet at undgå.

Vær underholdt både under og efter kørslen

Ekstraudstyr findes i flere lejre til en BMW. For at komme mere over i en underholdende og sjov lejr kan vi tage BMW Z4 3D samlesættet som eksemplet. Det får du næppe brug for på dine køreture, men til barnet derhjemme – eller dit indre barn – er sådan et samlesæt perfekt. Det består af 60 dele og er 3D en bil, der udformes af puslespilsbrikker. Når den er samlet, kan du jo udstille den hjemme i stuen. Det gør ikke noget at være stolt af sine bedrifter.