Vælg den rigtige arbejdst-shirt til dit arbejde

For mange er det vigtigt at have godt arbejdstøj, som passer til den branche, du arbejder i. Arbejdstøjet skal både være komfortabelt og funktionelt, og derfor kan der være nogle faktorer, du bør lægge mærke til, når du vælger en arbejdst-shirt.

Føler du, at du kan ånde i din t-shirt

MASCOT er et firma, som blandt andet laver arbejdstøj til både mænd og kvinder, og er ofte af god kvalitet. Derfor kan det være, du vil overveje MASCOT herre arbejds t-shirts, når du leder en trøje. Det kan være vigtigt at holde øje med, hvilket stof t-shirten er lavet i, så du ved, om det er en trøje din krop kan ånde i, når arbejdet bliver lidt for varmt. Derudover skal den også være behagelig og slidstærk, så den kan holde i lang tid, og så du har bevægelsesfrihed til dit arbejde.

Gør dig synlig med farver

Alt efter hvilken branche du er i, kan forskellige farvevalg af t-shirts være relevante. Hvis du eksempelvis arbejder i en industriel- eller udendørsstilling kan det være en god idé med en arbejdst-shirt, som har en meget lys farve, så de andre kan se dig, når du er i nærheden. På den måde kan du selv og dine kolleger passe bedre på dig. Det kunne også være den skal kunne reflektere, hvis ud arbejde aften- og nattearbejde.

En arbejdst-shirt, der er funktionel

Er funktionalitet vigtig for dig, kan det være du vil finde en praktisk t-shirt. Det kan være, du synes den skal være lidt ekstra og eksempelvis have flere reflekterende effekter, til når du arbejder udenfor. Det kan også være, at du gerne vil have, at den skal have lommer til værktøj og mobil, som gør t-shirten multifunktionel. En arbejdst-shirt kan også have diverse slidforstærkninger, som beskytter særlig sårbare områder. Dette kunne være skulderpuder, albuepuder osv.