Vaterpasset behøver du ikke mere – få en krydslaser i stedet

Lasere er kendt for deres præcision, for som alt lys kører laserlys i en lige linje uden at lade sig bøje nævneværdigt af luften. Derfor er lasere i form af krydslasere ved at vinde indpas inden for såvel byggebranchen som andre håndværkerfag, hvor der er høje krav til arbejdets præcision. Hvor det i gamle dage var vaterpasset, der skulle aflæses, kan du i dag noget mere simpelt skele til laserstreger.

Hvor mange kryds skal du bruge til opgaven?

Hvis du er interesseret i at se, hvad du har at vælge fra af produkter, så find din krydslaser her. Du finder ikke en løsning, der passer perfekt til alle typer opgaver. Krydslasere adskiller sig derfor også fra hinanden, hvad angår antal kryds, de viser, og hvor store krydsene er. Modeller med større kryds er typisk at foretrække, når du har en større fejlmargin at arbejde inden for, hvad gælder præcision.

Krydslasere går ikke kaput, bare fordi de bliver lidt støvede

Krydslasere bliver selvfølgelig lavet til at tåle de gener i form af støv og fugt, de kan kommer ud for som led i brug til byggeri og indre håndværksopgaver som lægning af fliser eller opsættelse af et nyt køkken. Da vi taler elektronik, som er mindre modstandsdygtigt over for slag og stød end din gamle tommestok, skal du selvfølgelig ikke smide rundt med laseren, men luftbårne partikler tåler den nok.

Ønsker du en krydslaser med en bestemt diodefarve eller stregstyrke?

Hvis du er ved at falde lidt af på den ift. at aflæse et vaterpas eller bare er ængstelig for at udføre et stykke arbejde med forkerte mål, så burde du få dig en krydslaser. Hvis du ønsker en bestemt farve på dioderne eller styrke på stregerne, kan du nemt finde et produkt, der møder dine forventninger.