Vil du udvikle dig stilmæssigt? Sådan gør du

Som barn går man typisk bare i det tøj, man får af sine forældre, eller som har nuttet dyreprint. Som teenager begynder man at blive mere stilbevidst og finde sit ståsted stilmæssigt. Når man så bliver lidt ældre og nærmer sig at blive voksen, går mange ekstrameget op i at finde deres egen tøjstil.

Skab et godt fundament med et udvalg af sko til alle lejligheder

Er du usikker på, hvordan du skal få skabt din egen tøjstil, som du kan føle dig tilpas i? Så er et fornuftigt fundament en skosamling. Du behøver ikke have tyve forskellige par sko. Det er først og fremmest praktisk at have et par vinterstøvler, et par sneakers – for eksempel asics sneakers – et par sandaler, et par højhælede, et par indendørs træningssko og et par sko til udendørs idræt.

Det er en samling, du kan opbygge løbende, så du ikke skal brænde for mange penge af på sko på én gang. Derefter kan du købe lidt flere fede sneakers for at kunne matche dem til dine outfits. Et par cool sko gør det altid nemmere at skabe et dynamisk outfit.

Tag i genbrugsbutikker

Det kan nemt blive en dyr omgang at opbygge din nyfundne tøjstil. Dog bliver det straks billigere, hvis du finder nogle af tingene i genbrugsbutikker. I genbrugsbutikker finder du hurtigt nogle unikke stykker tøj, som kan kendetegne din stil. Dermed kan du tage udgangspunkt i dem, når du køber tøj fremover – hvis altså du ønsker at holde dig på ét spor i din tøjstil.

Der opstår konstant nye trends i modeverdenen. Mange følger dem blindt, selvom de ikke forstår dem. Vil du gerne skabe din egen stil, bør du kun følge de trends, du forstår. Ellers bliver din stil mere et produkt af omverdenen end dine personlige præferencer.