Vinkøleskabe fra mQuvée WineCave

mQuvée WineCave har i årevis specialiseret sig i vinopbevaring til det skandinaviske marked. De forstår, hvor vigtigt det er for vinen at have den rette opbevaring, efter at den har forladt vinmarken.

Derfor kommer alle deres vinkøleskabe med en UV-beskyttet glasdør, kompressorkøling og træhylder, der holder flaskerne stabile og fri for vibrationer. mQuvée WineCave er også i top, når det gælder energieffektivitet og støjsvag drift.

Så hvis du er på udkig efter et effektivt og elegant vinkøleskabsmærke, der har et produkt til enhver vinsamling, er mQuvée WineCave det perfekte valg. Du kan klikke på linket her for at læse mere om mQuvée WineCave.

Hvad du har brug for i et vinkøleskab

Ønsker du de bedst mulige opbevaringsforhold til din vin, så skal du have tjek på disse ting. Derudover er du med mQuvée WineCave også sikret et stilfuldt og æstetisk look til dit vinkøleskab. Men de vigtige ting at have for øje, lyder således:

– Du skal have gjort dig nogle tanker om hvor stort et areal vinkøleskabet skal dække. Hvis du f.eks. har vinkøleskabet i din stue eller i dit køkken, så er det vigtigt at det passer med resten af rummets inventar. Her er du også nødt til at tænke på hvorhenne i rummet vinkøleskabet skal stå. Undgå helst et sted hvor der vil komme sol ind på køleskabet. Du kan både få fritstående, integrerede og indbygningsvinkøleskabe.

– For at gøre vinkøleskabet æstetisk korrekt skal du også have overvejet farve og design på vinkøleskabet. I sær hvis det skal stå sammenkoblet med andre objekter i dit køkken.

– Størrelsen på dit vinkøleskab er også vigtigt. Det er vigtigt at alle vine har gode forhold i dit vinkøleskab.

– Om du vil have hvid, rød, rosé, mousserende, eller endda et blandet udvalg i dit vinkøleskab er også vigtigt.

– Om der skal være to kølezoner eller blot én enkelt. Hos mQuvée WineCave kan du sågar få multikølezone vinkøleskaber.

– UV-beskyttet glasdør, til at beskytte din vin mod solen.

– Køling af kompressor

– Træhylder, der holder flaskerne stabile og vibrationsfrie

– At der nødvendigvis kun må være en bestemt mængde af støj i om omkring dit vinkøleskab. Tænk også på hvor meget selve vinkøleskabet må støje og på, om hvor grænsen for dets energiforbrug skal være.

– Du bør også tænke på hvilket budget du arbejder på. Et vinkøleskab kan nemlig være en dyr investering, så dan et overblik over dine penge inden du køber.