Visualisér nemt hverdagens pligter med pictogram billeder til børn

Har du et barn derhjemme, som godt kunne trænge til lidt mere struktur i sin hverdag? Så kan du med stor fordel overveje at købe en pictogram tavle samt nogle af de søde pictogram billeder til børn. Med tavlen og de fine pictogram billeder til børn bliver det nemlig nemt og hurtigt at visualisere alle de pligter og aktiviteter, som dit barn skal nå at udføre i hverdagen. Således kan dit barn altså nemt bare lige gå hen og kigge på sin tavle, hvis han eller hun bliver i tvivl om, hvad der skal ske den gældende dag. Har du dog allerede en pictogram tavle derhjemme, og mangler du således kun nogle magneter til den? Så kan du lige her finde et stort udvalg af de fine pictogram billeder til børn.

Hjælp dit barn med at skabe overblik

Pictogram tavlen samt de tilhørende pictogram billeder til børn er altså en utroligt fin og kreativ måde at skabe struktur og overblik i dit barns hverdag. Noget af det, som mange forældre oplever med tavlen, er, at deres børn bliver meget mere motiveret til at udføre deres pligter uanset, hvor stor eller hvor lille en pligt, der er tale om. Der findes desuden pictogram billeder til børn, der matcher enhver pligt og aktivitet, og tavlen er ligeledes inddelt i morgen, middag og aften, så dit barn ved præcis, hvornår de forskellige pligter skal være færdige til. På tavlen kan du således visualisere alt lige fra tandbørstning til fodboldtræning om eftermiddagen.

Det er nemt og hurtigt at bruge pictogram billeder til børn

Pictogram billeder til børn kommer således i alverdens afskygninger, og derfor finder du også nogle, der visualiserer de pligter, dit barn skal udføre hver dag, mens nogle visualiserer de aktiviteter, der kun forekommer en gang eller to i ugen. Har dit barn derfor en fast morgen eller aften rutine, så kan du med stor fordel lade magneterne sidde fra mandag til fredag. Det kunne fx være, at dit barn hver dag står op, tager tøj på, spiser morgenmad, børster tænder og til sidst cykler i skole.

Skal dit barn dog eksempelvis kun til fodboldtræning en gang i ugen, gør magneterne det både nemt og hurtigt at fjerne og sætte på igen. Med andre ord, er det faktisk ikke sværere, end at magneterne blot skal placeres i den rigtige rækkefølge.